Vacature Projectcoördinator

Wij zijn op zoek naar een Projectcoördinator

MZAllpro is een toonaangevende producent in standaard en luxe metalen zetwerken als ook in gevelbekleding. Uitgegroeid tot marktleider in zijn segment en al jaren een begrip in de markt. Dankzij onze grote voorraad aan originele materialen, kunnen wij de reguliere maatwerkproducten zelfs binnen 24 uur leveren.

Ook voor het complexere zetwerk bent u bij MZAllpro aan het juiste adres. Met een grote eigen engineeringsafdeling is geen werk ons te complex. Met materialen als gecoat staal, aluminium, RVS of aluminium composiet weten we gezichtsbepalende elementen te realiseren, kortom wij verzorgen graag het visitekaartje van uw gebouw.

Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Elk idee of ontwerp weten we te vertalen in het gewenste eindproduct, hierbij nauwkeurig lettend op functionaliteit, vorm en uitstraling.

Duurzaamheid en milieu zijn onderwerpen die bij MZAllpro hoog in het vaandel staan. Naast het cradle-to-cradle proces van ons afval zijn we ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Wat ga jij doen
In deze functie coördineer je de projecten van onze grotere klant(en), zodanig dat een optimaal (technisch, tijdspad en financieel) resultaat ontstaat voor beide partijen. Je bent in ons bedrijf het centrale aanspreekpunt voor de aan jouw toegewezen klant(en) en projecten. Je bent medeverantwoordelijk voor het verzorgen van een ongestoord proces van offertestadium t/m oplevering, binnen de gestelde planning, budget en kwaliteit.

Het profiel van de ideale kandidaat
 Minimaal een afgeronde MBO/HBO opleiding (richting bouw of werktuigbouwkunde) of gelijkwaardig door ervaring
 Affiniteit met de gevelbouw
 Nauwkeurig, accuraat en gestructureerd
 Ruimtelijk inzicht
 Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands (en Engels)
 Servicegericht, pragmatisch, proactief en creatief
 Relatiebouwer voor een langer termijn
 Representatief

Wat bieden wij
 Een boeiende en veelzijdige functie met veel eigen verantwoordelijkheid
 Een uitdagende functie bij een gerenommeerd bedrijf
 Een bedrijfscultuur die te beschrijven is als informeel, actiegericht, korte beslislijnen en waarbij teamspirit hoog in het vaandel staat.
 Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Ben je geïnteresseerd en wil je reageren, of zoek je naar meer informatie,
neem dan contact op met Jaap de Vries – manager sales.

Contactgegevens
MZAllpro
Jaap de Vries
Tel. 0416 – 340 736
M. 06-5347 9150
E. jaap@mzallpro.nl